Interiør

Her finner du våre produkter for rens, pleie og vedlikehold av interiøret i bilen eller båten din. Ingenting er som den friske lukten av et ny behandlet interiør.

Optimale forhold ved bruk av interiørprodukter

Når du skal vaske og friske opp interiøret i bilen eller båten er det viktig at forholdene er egnet til arbeidet. Eksempelvis burde du jobbe med interiøret når det er avkjølt og er i skyggen.

Forarbeidet er også veldig viktig her. Sørg for å rydde interiøret og støvsug godt før du setter i gang med vasking og  vedlikehold. Noen steder kan være vanskelig å komme til med støvsuger, for eksempel mellom setene og midtkonsollen i en bil. Et tips der er da å bruke en trykkluftpistol til å blåse rent disse områdene. Har du ikke tilgang på dette hjemme, er de som regel alltid å finne på bensinstasjoner. Et annet nyttig tips er å bruke børste på gulvtepper for å løfte stoffet, slik at det er enklere å suge opp smågrus, havsalt og annet smuss med støvsugeren.


Hvor ofte burde man vaske og rense interiøret?


Hyppigheten på vask og rens av interiøret avhenger av bruken, vær og årstid. Om vinteren drar man naturlig nok inn mer salt, grus og annet smuss i bilen og burde vaske den oftere. Det anbefales å jevnlig tømme matter for grus og annet smuss og tørke over flatene bilen. Det bidrar til å den holdes lengre ren, men fjerner ikke behovet for å ta en ordentlig vask ved jevne mellomrom.

Bruken av bilen eller båten er også med å påvirke behovet for vask. Har man barn med, påvirkes ofte interiøret av hvor de har vært før de kommer inn i bilen eller båten. Selv om interiøret ofte blir fortere møkkete når det er barn med, burde du definitivt ikke skru ned ambisjonene om å holde det rent. Klimaet i en båt eller bil påvirker alle som er passasjerer på flere måter. Både trivsel men kan også påvirke allergi ved for dårlig klima. Pass derfor på å holde det rent og vask så fort du ser det er behov.

Utenfor sommersessongen på sjøen er det mer vanlig å bruke sko inne i båten. Dette fører til at det blir et behov for en mer hyppig rengjøringsfrekvens enn når man går barbent.

En annen ting som kan påvirke miljøet i bilen din kan være lukt. Lukt som kommer raskt tilbake til tross for at du har vasket nøye. Dette kan være klimaanlegget ditt som trenger en service.

 

Vaske og rense interiøret selv eller sette bort jobben?


Det er mange som foretrekker å sette bort innvendig vask av bil eller båt til noen profesjonelle. Hvis du ønsker å sette det bort er det viktig å avklare forventninger. Om du har en skitten arbeidsbil hvor interiøret bærer preg av lite vedlikehold og hardt bruk kan du ikke forvente at dette skal bli skinnende rent for 250 kr. Det er mange flinke aktører som kan gjøre en god jobb, men om du har en krevende jobb som skal gjøres, må du forvente å måtte betale mye for det.

Det kan da være et godt alternativ å gjøre jobben selv. Om du ønsker et godt resultat som krever litt jobb kan du spare mye på å utføre jobben selv. Kjøper du i tillegg gode produkter fra Koch Chemie vil det også være enkelt å få et godt resultat.

Hvorfor kjøpe Koch Chemie Interiørprodukter


Vi elsker Koch Chemie og er stolte av å kunne tilby produktene deres. Dette er produkter av høy kvalitet som gir et varig godt resultat, uansett om man er erfaren eller fersk innenfor vask- og polering.

Produktene er enkle å jobbe med, har en fornuftig pris og de har et praktisk produktdesign som gjør at de varer lenge. Man riskerer for eksempel ikke å sparke til poleringsflaske og søle alt utover gulvet i garasjen. Koch Chemie sine produkter er laget av trygge kjemiske stoffer som er godkjent og blir brukt av de store og eksklusie bilprodusentene i Norge.   

Les mer
Set Descending Direction

9 Items

per page
 1. Skinnbørste
  kr 70,00
 2. Vinove Milano
  kr 299,00
 3. Vinove Oslo
  kr 299,00
 4. Vinove Silverstone Original
  kr 225,00
 5. Vinove Indianapolis Original
  kr 225,00
 6. Vinove Imola Original
  kr 225,00
 7. Vinove Yas Marina Original
  kr 225,00
 8. Vinove Bahrain Original
  kr 225,00
 9. Vinove Rome Original
  kr 225,00
Set Descending Direction

9 Items

per page
Copyright © 2019 Poleringsbutikken.no