Nano Glassforsegling

kr 990,00
SKU
NG1001-500
Forseglingsprodukt for glass som gir en meget langvarig og motstandsdyktig overflate med hydrofobisk effekt. Ved hjelp av nanoteknologi dannes en beskyttende overflate mot forurensing. Behandlede glassoverflater får en vannprellende effekt som reduserer bruk av vindusviskere, slitasje på frontrute og økt sikt. Holdbarhet opp til 1 år / 20000 km. Innhold: 250 ml hver av glasspasta og Nano-forsegling.

Komponent 1 – Poleringsmiddel

Overflatene rengjøres grundig for forurensing, olje og fett før behandling for å sikre optimal kjemisk binding. Poleringsmiddelet påføres med en mikrofiberpad manuelt for hånd med sirkulære bevegelser. Produktet påføres i et tynt lag i noen minutter frem til overflaten føles glatt og en tørrfilm dannes. Rist godt før bruk.

Komponent 2 - Glassforsegling

Påføres tørr overflate til en jevn film dannes etter 2-3 minutter. Unngå eksponering av direkte sollys under påføring. Bruk egnende hansker under påføring av produktet. La produktet herde i 30-60 minutter, avhengig av romtemperatur. Etter påføring fjernes produktet med en tørr mikrofiberklut. Unngå eksponering av vann på behandlede overflater før herdingsprosessen er fullført.

Skriv din egen produktanmeldelse
Anmeldelse for:Nano Glassforsegling
Din vurdering
Copyright © 2019 Poleringsbutikken.no