Derfor bør du bruke poleringsmaskin ved polering

De fleste som har polert biler, båter eller andre ting flere ganger har sine rutiner på hvordan de utfører dette. Det er derfor ulike meninger om hvordan man burde gå frem.

Et spørsmål som ofte dukker opp for mange første gang de skal polere er om man burde gjøre det for hånd eller bruke en poleringsmaskin.

Flere som skal polere for første gang er redde for å polere med maskin, men dette er ikke så skummelt som noen tror. Vi anbefaler å starte med en DA maskin og en lav hastighet på maskinen for å bli vant til verktøyet. Med en DA maskin unngår du enklere at det blir varmgang og hologrammer i lakken. Etter hvert som man føler man har kontroll kan man justere opp hastigheten. Kort oppsummert vil bruk av poleringsmaskin gi deg et mye bedre resultat enn hva du kan oppnå ved å polere for hånd.

Hvis du likevel ikke ønsker å polere med poleringsmaskin vil vi anbefale at du styrer unna poleringsgarn. Du vil få et mye bedre resultat ved bruk av poleringssvamp.

Poleringsmaskin er ikke alltid løsningen heller. Det kan være områder på biler eller båter som kan være vanskelig å polere med maskin. Det kan for eksempel være vanskelig å komme til med poleringsmaskin ved polering av felger.

 

Hvorfor kjøpe Koch Chemie poleringsprodukter

Vi elsker Koch Chemie og er stolte av å kunne tilby produktene deres. Dette er produkter av høy kvalitet som gir et varig godt resultat, uansett om man er erfaren eller fersk innenfor vask- og polering.


Produktene er enkle å jobbe med, har en fornuftig pris og de har et praktisk produktdesign som gjør at de varer lenge. Man risikerer for eksempel ikke å sparke til poleringsflaske og søle alt utover gulvet i garasjen. Koch Chemie sine produkter er laget av trygge kjemiske stoffer som er godkjent og blir brukt av de store og eksklusive vask- og poleringsbedriftene i Norge.

Copyright © 2019 Poleringsbutikken.no