Mikrofiber

Her finner du mikrofiberkluter som vil passe alle jobber du skal utføre både på eksteriør og interiør. Vi anbefaler kantløse mikrofiberkluter til eksteriør og Frottehåndkle til interiør.

Når noe skal rengjøres er det alltid en mikrofiberklut som er egnet for jobben. De syltynne fibrene i en mikrofiberklut  kommer godt ned i underlaget og løsner skitt og smuss på en skånsom måte i kombinasjon med rett rengjøringsmiddel.

De unike egenskapene til en mikrofiberklut

Mikrofiber er tynne kunstfibre som med statisk elektrisitet trekker til seg smuss og skitt. Fibrene i kluten er laget av polyamid og polyester og polyesterfibrene er behandlet med alkalier, slik at de splittes opp og løsner opp smuss og skitt veldig effektivt. De splittede og tynne fibrene løsner skitt som andre kluter greier.

Hvorfor velge en «dyr» mikrofiberklut i stedet for en rimeligere?

Det er store variasjoner på kvalitet på mikrofiberkluter. Prisen gjenspeiler kvaliteten på kluten og dens egenskaper ved bruk. Størrelsen på en mikrofiberklut gjenspeiler også kostnaden.

Bør jeg bruke mikrofiberklut eller svamp til eksteriør?

Det er ulike meninger om hva man skal bruke ved vask av bil eller båt utvendig. Noen foretrekker svamp mens andre fortrekker klut. Mikrofiberkluter tar grundigere ved hvert tørk enn hva en svamp eller andre kluter gjør. De er også mer skånsomme, og derfor anbefaler vi å bruke disse både til vask og tørk.

Gjenbruk og vedlikehold av mikrofiberkluter

Det beste med mikrofiber det er at de tåler å bli gjenbrukt. Etter en vask på 40 grader i vaskemaskinen blir de gode som nye. Husk å unngå tøymykner!

Unngå å la mikrofiberkluter ligge lenge med rester av såpe eller poleringsmiddel. Jo raskere du rengjør de, jo bedre tar du vare på effekten til klutene. Etter de er vasket og tørket bør klutene oppbevares tørt.

Les mer
Set Descending Direction

6 Items

per page
 1. Tørkehånkle mikrofiber 61X90 CM
  kr 199,00
 2. Mikrofiber Polerings-svamp
  kr 64,00
 3. Tørkehåndkle vaffel 80x55cm, 2 pack
  kr 398,00
 4. Mikrofiber NANO 40x40 cm
  kr 95,00
 5. Microfiber Frottehåndkle grå 40x40 cm
  kr 39,00
 6. Microfiber Ultrasonic 60x40
  kr 89,00
Set Descending Direction

6 Items

per page
Copyright © 2019 Poleringsbutikken.no